Back

Η Brain Up σχεδιάζει για τα Χριστούγεννα!

It’s the most wonderful time of the year για τη διοργάνωση ενός πρωτότυπου, εορταστικού event για την εταιρία σας, με σκοπό να τονωθεί η αίσθηση της συνεργασίας και να κλείσει η χρονιά με τον πιο δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο.

Η Brain Up, σας παρασύρει στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα προτείνοντας μια τριλογία Χριστουγεννιάτικων δρώμενων, για να εμπλουτίσετε δημιουργικά το εταιρικό σας pre – Christmas Event και να προσφέρετε στους ανθρώπους σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Enjoy the Christmas “Spirit”
Cheers to us!

Εδώ “μεθάμε” από τη χαρά της δημιουργίας. Πειραματιστείτε, δημιουργείστε, δοκιμάστε, το μονα-δικό σας χριστουγεννιάτικο κοκτειλ!
Έχετε τα υλικά, έχετε τη διάθεση, βάλτε τη φαντασία σας και κάντε τον απόλυτο συνδυασμό για ένα κοκτέιλ με ονομασία “προέλευσης”.
Ο No1 Bartender βρίσκεται ανάμεσά σας…

Enjoy the Christmas Mission
Santa Gone Missing

Ως σύγχρονοι Σέρλοκ Χολμς, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αποστολή σας είναι να εξιχνιάσετε το μυστήριο της εξαφάνισης του Άη Βασίλη.  Εντοπίστε, αποκωδικοποιήστε , βρείτε τη λύση στους κρυμμένους γρίφους και βρεθείτε ακόμα πιο κοντά στην ανακάλυψη του μυστηρίου.
Ερωτήσεις, βιντεοσκοπήσεις, γρίφοι και φωτογραφίες είναι κάποιες από τις δοκιμασίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, ώστε να φτάσετε στην ανακάλυψη του κρυμμένου μυστικού. Είστε έτοιμοι να τολμήσετε;

Enjoy the Christmas Taste
Christmas Bake Off

Ποιος είπε ότι η ομαδικότητα δεν “περνάει απ’ το στομάχι”;  Δημιουργήστε το πιο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο μενού, μέσα από μία σειρά προκλήσεων και ανατροπών που ενισχύουν το πνεύμα της ομαδικότητας και δοκιμάζουν τις αντοχές σας.
Μια δραστηριότητα όπου στο τέλος όλοι βγαίνουν κερδισμένοι και “γεύονται” το αποτέλεσμα της δημιουργίας τους.