Μάρκος Μαντές

Trainer and Master Developer

Είναι σύμβουλος ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, μέσω τεχνικών Coaching, Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και της Τεχνολογίας Whole Brain® και HBDI®Διενεργεί ποικίλες βιωματικές εκπαιδεύσεις ήπιων δεξιοτήτων (soft skills) σε θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης, Επικοινωνίας, Συνεργασίας, Ολικού Μυαλού®, Εξυπηρέτησης του Πελάτη, Επίλυσης Προβλημάτων και άλλα.

Τα τελευταία 15 χρόνια έχει συμμετάσχει ως facilitator και εισηγητής σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια για τις εταιρίες: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ, SARALEE, EUROBANK, CYTA, OTEGLOBE, FRIGOGLAS, ALPHA BANK, NESTLE, TASTY FOODS, CITIBANK, BOEHRINGER-INGELHEIM, BEIERSDORF, L’OREAL, MICROSOFT, RESOUL, Ph. Photiades, PRIME INSURANCE, TEMES HOTEL CHAIN, MEIDANIS ELECTRICAL ACCESSORIES, KNAUF, PUBLIC, KRI KRI κ.α.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος ψυχολογίας του American College of Greece, πιστοποιημένος NLP Practitioner από το American Board of NLP, Master Whole Brain® Facilitator της Herrmann International, Certified Master Trapologist®, πιστοποιημένος εισηγητής του Ολλανδικού best seller σεμιναρίου “MBA IN ONE DAY®” και Lego® Serious Play® methodology certified facilitator. Έχει εργαστεί στη Boehringer Ingelheim, στο διεθνή Αερολιμένα Ε. Βενιζέλος, στην αλυσίδα Supermarkets SAINSBURY’στην Αγγλία, και στο Λιμάνι του Southampton στο τμήμα υποστήριξης.

Διακρίνεται για το μοναδικό του Facilitation, την ικανότητά του να παρακινεί τους ανθρώπους, την έντονα Βιωματική προσέγγισή του στην εκπαίδευση, τη δημιουργία Βιωματικών δραστηριοτήτων, τις Οργανωτικές του ικανότητες, την ανάπτυξη πνεύματος Ομάδας και τη θετική του διάθεση.

Στις αγαπημένες του ασχολίες συγκαταλέγονται η ορειβασία και η αναρρίχηση βράχου, το διάβασμα, η μαγειρική, η κηπουρική, η ποδηλασία, οι χειροτεχνίες και τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Προσωπικό του motto είναι το «μόνος σου πας πιο γρήγορα, μαζί με άλλους όμως πας πιο μακριά!»

Η προσωπική του αποστολή είναι να βοηθάει ανθρώπους και ομάδες να ανακαλύπτουν και να αξιοποιούν το πλήρες δυναμικό τους.