Ρωμίνα Νάσκα

Customer Value Growth Expert

Η Ρωμίνα είναι φιλική, αξιόπιστη και πάντα πρόθυμη να συνεργαστεί.

Εξαιρετικά επικοινωνιακή, ενθαρρυντική και διασκεδαστική, δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στο χώρο της εργασίας.

Της αρέσει ο χορός , ο κινηματογράφος και λατρεύει να ανακαλύπτει τη φύση και τη τέχνη μέσα από ταξίδια!

Η επαγγελματική της πορεία

H Ρωμίνα είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, με κατεύθυνση σπουδών στην «Βιβλιοθηκονομία και τα Συστήματα Πληροφόρησης». Διαθέτει επίσης Τίτλο Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εργασιακή Ψυχολογία από το Plymouth University της Αγγλίας.

Έχει εργαστεί για 13 συνεχόμενα έτη σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα ιδιωτικής εκπαίδευσης, στην διοίκηση του Tμήματος της Βιβλιοθήκης αλλά και ως Eισηγήτρια Σεμιναρίων στα πλαίσια του μαθήματος «Ακαδημαϊκές Δεξιότητες Έρευνας & Μελέτης». Στη θητεία της εκπαίδευσε πάνω από 3000 φοιτητές, προσφέροντας τις απαραίτητες δεξιότητες, με επίκεντρο την μέγιστη αξιοποίηση των ακαδημαϊκών πόρων και των επιστημονικών πληροφοριών διαθέσιμα σε αυτούς.

Η συνέχεια της επαγγελματικής της διαδρομής στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού των εταιριών, ήταν μία φυσική επιλογή έμπνευση της οποίας αποτέλεσαν οι Μεταπτυχιακές σπουδές της. Η ίδια θεωρεί πως η ευημερία στον χώρο εργασίας δεν είναι απλά μια λέξη σε ένα χαρτί. Είναι ένας πραγματικός στόχος, μια αποστολή, και πιστεύει πως αποτελεί το θεμέλιο για μια παραγωγική, δημιουργική και ικανοποιητική εργασιακή ζωή.

Σήμερα από την θέση της Customer Value Growth Expert στην BrainUp Business Consultants, εργάζεται με πάθος για να προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα που αποτελούνται από τις καλύτερες πρακτικές στον τομέα των soft skills και της ευημερίας στον χώρο εργασίας.